Image Alt

Verzenden & retourneren

01. Verzenden

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen verwerken wij deze zo snel mogelijk. Je bestelling wordt verzonden zodra de betaling is goedgekeurd en het bezorg-/factuuradres is geverifieerd. Pakketjes worden maandag t/m zaterdag geleverd, binnen 1-3 dagen. (dus met uitzondering van levering op zondag)

Kosten
De verzendkosten voor bezorging aan huis zijn binnen Nederland voor een brievenbuspakket € 3,80 en voor een postpakket € 6,75. Wanneer je een bestelling plaatst van boven de €75,- zijn de verzendkosten gratis. We leveren in heel Europa. De verzendkosten binnen Europa worden zichtbaar wanneer je het desbetreffende land selecteert.

Verzendbevestiging
Zodra Label2love je pakket heeft verzonden ontvang je een verzendbevestiging. Daarin staat een track and trace code zodat je je pakket kunt volgen. Als het pakket met brievenbuspost wordt verzonden dan kun je deze helaas niet traceren.

02. Retourneren

Retour
Meld het product dat je retour wil sturen alvast aan door een mail te sturen naar info@label2love.nl met daarin je naam en ordernummer. Vervolgens kun je het product (op eigen kosten) terugsturen naar:

Label2love
Postbus 1015
3300 BA Dordrecht

 

Het product dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst geretourneerd te zijn.Als wij je retour hebben ontvangen, sturen we je een bevestigingsmail en zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten naar de rekening waarmee is betaald.

Let op:
Het product moet in de originele verpakking en met de kaartjes eraan retour worden gestuurd
– Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terugnemen
– De kosten van retourzending zijn voor de afzender

Ruilen
Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@label2love.nl en vermeld daarbij je naam, ordernummer en het product. Nadat je je retour hebt aangemeld en het artikel (op eigen kosten) hebt teruggestuurd naar onderstaand adres zorgen wij ervoor dat je het gewenste item ontvangt (mits deze op voorraad is).

Let op: Houd er rekening mee dat wij geen aansprakelijkheid voor geretourneerde artikelen aanvaarden. Verpak en verzegel je retourartikel zorgvuldig, indien mogelijk in de originele verpakking. Wij raden aan om je retourzending via een transporteur te versturen die een zogenaamd trackingnummer verstrekt, zodat je zeker weet dat deze niet verloren gaat.