Image Alt

Collectie

Jazu – Chain armband Julia

25.00

Dit fijne chain armbandje, exclusief verkrijgbaar bij Label2love.nl, is chic en elegant. Heel leuk om te combineren met de oorbellen en ketting uit onze collectie. Gemaakt van half edelstenen, Swarovski, zoetwater pareltjes in combinatie met brons, zilver- en goudkleurige ketting en andere metalen onderdelen. Alle sieraden worden met de hand gemaakt.

Op voorraad

Quantity
Categorie:

Beschrijving

Productspecificatie:

Jazu-armband ‘Julia’ is exclusief verkrijgbaar bij Label2love.nl. Dit kleurrijke armbandje maakt iedere outfit helemaal compleet en kun je leuk mixen en matchen.

Lengte: 16 cm.

De Jazu-sieraden zijn gemaakt van half edelstenen, Swarovski, zoetwater pareltjes in combinatie met brons, zilver- en goudkleurige ketting en andere metalen onderdelen. Alle sieraden worden met de hand gemaakt.

JEWELRY CARE   Om je sieraden in goede staat te houden en schade door invloeden te voorkomen, raden wij je aan voorzichtig met je sieraden om te gaan. Hoe zorgvuldiger je voor je sieraden zorgt, hoe langer je er van kunt genieten. Om zo lang mogelijk van je sieraden te kunnen genieten raden we je aan om contact met water, vocht, cosmetica, parfum en haarlak te vermijden en het sieraad af te doen met slapen, douchen, zwemmen etc om de originele kleur te behouden. Bewaar  je sieraad in een vochtvrije donkere omgeving om verkleuring tegen te gaan als je het niet draagt.

  • Laat de sieraden niet in de badkamer liggen, condensatie kan bijvoorbeeld verkleuring veroorzaken.
  • Draag geen sieraden voor huishoudelijk of ruw werk, tijdens het sporten of slapen. Sieraden kunnen worden beschadigd door bepaalde reinigingsmiddelen.
  • Je kunt je sieraden reinigen met een droge, zachte doek

Mocht er ondanks goede verzorging iets mis gaan met je sieraad, laat het ons dan weten via mail: info@label2love.nl. Wij ontvangen dan graag een korte uitleg wat er aan de hand is met daarbij een foto ter illustratie en de datum van aankoop.   Veel plezier met dragen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jazu – Chain armband Julia” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *