Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Klantenservice

Levering en retourneren Label2Love

Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 17:00 uur plaatst, heb je deze binnen 3 a 4 dagen in huis. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst zullen op maandag door ons worden verstuurd. Wij doen ons uiterste best je bestelling zo spoedig mogelijk thuis te laten bezorgen! Indien het product niet voorradig is zul je van ons een mail ontvangen met informatie of dat het product op een later tijdstip zal worden geleverd of niet meer leverbaar is. Je kunt dan alsnog besluiten of je de bestelling wilt annuleren of niet.

Daarnaast wordt alles per pakket of per enveloppe als pakje verstuurd. De kosten hiervoor zijn €6,95,- per pakket of als het per enveloppe verstuurd kan worden 3,95 euro afhankelijk van het gewicht wat duidelijk wordt aangegeven tijdens je bestelling. 

RETOURNEREN

Ben je niet tevreden met je aankoop of wil je deze ruilen stuur dan binnen 14 werkdagen een mail naar info@label2love.nl . Geef de volgende zaken in dit mailtje aan:

  • Om welk product het gaat (omschrijving)
  • Of je het product wil retourneren of wil omruilen (aangeven voor welk item met code als je het wilt ruilen)
  • Je rekeningnummer zodat wanneer het product retour komt wij het bedrag terug kunnen storten op je rekeningnummer! (dit bedrag is inclusief verzendkosten)

Het product moet binnen 14 werkdagen met eventuele aangehechte kaartjes en ongedragen terug worden gestuurd. De verzendkosten zijn op eigen initiatief. Zodra wij het product hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten. Wanneer je het product wilt omruilen voor een ander item dan zullen wij dit item (indien voorradig) kosteloos naar je opsturen!

PRODUCTEN DIE NIET KUNNEN WORDEN GERETOURNEERD

Producten die beschadigd en of gedragen zijn nemen wij niet retour. Voor meer informatie verwijzen we je naar onze Algemene Voorwaarden.

Klachtenafhandeling

Wij staan garant voor tevreden klanten! Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service of een product dan horen wij dat graag. Dit kunt u doen door te mailen naar info@label2love.nl. Wij sturen u na ontvangst van uw klacht binnen 5 werkdagen uitsluitsel over uw klacht. Wanneer u niet tevreden bent over de afhandeling van de klacht kunt u dit voorleggen aan de geschillencomissie van de brancheorganisatie, Stichting Webshop Keurmerk. Klik hier om naar de website te gaan.

Retouradres;

Label2love
Konnetlaantje 4
1435 HW Rijsenhout

Heb je nog vragen neem dan even contact op via info@label2love.nl Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons!

Label2Love
KVK nummer          : 63399628
BTW                       :NL264231211